Inschrijfformulier

Vul de gegevens in die onderaan deze pagina staan.

Let op: in de eerste twee velden kies je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Zorg dat je wachtwoord bestaat uit minimaal 8 karakters en minstens één cijfer.

Na inschrijving kun je met deze gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de site van hwa-rangdo.nl. Daar vind je in het “alleen-leden” gedeelte een webshop. Via onze webshop kun je beschermers, doboks en andere materialen bestellen.

Koop niet zelf ergens iets, maar overleg met de trainer. Je loopt het risico dat de materialen niet zijn toegestaan in de les of op een toernooi!

Klik hier voor nog meer uitleg voor nieuwe leden.

Het kan zijn dat de inschrijving niet direct uitgevoerd kan worden, hiervan krijg je zo spoedig mogelijk bericht. Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: uren-indeling, ledenaantal is vol, passend in de groep (we proberen zoveel mogelijk harmonie in de groepen te laten zijn) of een andere zwaarwegende reden (bestuursbesluit). Ben je al ergens anders ingeschreven? Overleg dan voor inschrijving met ons en met de andere school.

Automatische Incasso

Door inschrijving machtig je Taekwon-Do vereniging Hwa Rangdo om het volgende van de giro/bankrekening af te schrijven:
– eenmalig het inschrijfgeld van € 10,00
– maandelijks de verschuldigde contributie
– één keer per jaar de contributie van de ITF Nederland waar je automatisch lid van wordt
(€ 25 voor jeugd/junioren en € 30 voor senioren) ITF Nederland incasseert deze contributie jaarlijks zelf van uw bankrekening en door inschrijving bij Hwa Rangdo gaat u ook akkoord met deze incasso
– examengelden- en kosten voor toernooien o.b.v. inschrijving
– via de vereniging aangekochte artikelen in de webshop van Hwa Rangdo

Lees hier het Huishoudelijk Reglement

Lees hier het Privacy Reglement

De links openen in een nieuw tabblad. Onderaan het inschrijfformulier word je gevraagd akkoord te gaan met deze reglementen.